360 graden fotografie

EEN UNIEKE MANIER OM JE HUIS OF BEDRIJF TE PRESENTEREN

Laat potentiële klanten zonder afspraak rondkijken in je huis of bedrijf. Zowel binnen als buiten. Vanwege de interactieve beleving zullen bezoekers langer op jouw website blijven: dat creëert binding en zal uiteindelijk zorgen voor een betere waardering

Een 360 graden foto is een interactieve panoramafoto, waarbij de bezoeker van je website zelf bepaalt in welke richting hij kijkt. Meerdere 360 graden foto's kunnen aan elkaar gelinkt worden tot een virtuele tour. 

360 graden foto's

Een 360 graden foto geeft een volledig beeld van de ruimte. De ruimte kan via meerdere invalshoeken bekeken worden, waardoor de bezoeker een duidelijk beeld van de locatie krijgt. Niet alleen leuk, maar ook voor veel doeleinden inzetbaar.

>> Lees meer

Funda

360 fotografie kan een groot voordeel zijn bij de verkoop van uw huis. Potentiële kopers krijgen een beter inzicht in de ruimte wanneer ze het in de totaliteit kunnen zien. Hiermee is het duidelijker wat de mogelijkheden van de woning zijn.

>> Lees meer

Virtuele tour

Een virtuele tour is de ideale manier om een duidelijk beeld te geven van een fysieke ruimte. Deze interactieve functie van 360 fotografie geeft de bezoeker de kans de locatie als levensecht te ervaren van achter zijn of haar computer.

>> Lees meer

Laatste projecten

Kantoorpand te koop
Formido Oostvoorne
Zuidhollands Landschap